Sivut

tiistai 13. toukokuuta 2014

Välierätulos 5-2



Kunnanjohtajan tekemä Onkemäen koulun lakkautusesitys jatkaa
matkaansa Kunnanhallituksesta kohti Vesilahden Kunnanvaltuuston 
ma 26.5. pidettävää kokousta.

Äänestystulos
Lempäälän-Vesilahden Sanomat:

"Vesilahden kunnanhallitus esittää valtuustolle, että 25 oppilaan Onkemäen koulu lakkautetaan ensi vuoden elokuun alusta alkaen. Päätös syntyi kunnanhallituksessa äänin 5–2. Äänestyksessä oli Pertti Uusi-Erkkilän (kesk.) Erkki Tarvaisen (sd.) kannattama vastaehdotus, jonka mukaan lakkauttamisen sijaan selvitetään vielä koulun jatkomahdollisuudet ympäristökouluna ja lisärahoitusmahdollisuudet.

Lakkautusesityksen kannalla olivat kunnanhallituksen jäsenety Esko Halme (kok.), Leena Kurki (kok.), Eija Pennanen (Ves. Sit.), Anna Paavilainen (kesk.) ja Ari Arvela (kesk.)."


On muuten hienoa, että päätös ei ollut yksimielinen, sillä sitä vastusti kaksi kunnanhallituksen jäsentä.
Kiitos heille tästä rohkeudesta ja uskalluksesta! Säästöjen aikaankaan ei voida unohtaa kuntalaisia ja elämän arvoja sen varjolla että tuijotetaan euroja.
Nostamme hattua ja kiitämme Pertti Uusi-Erkkilää ja Erkki Tarvaista. He ovat valtuutettuja, jotka ymmärtävät, että on muitakin vaihtoehtoja kuin se, mitä kunnanjohtaja esittelee. He kaksi ovat tehneet pitkäjänteistä työtä monen muun valtuutetun unohtamien elävien kylien puolesta, kiitos siitäkin.

On myöskin helpottavaa huomata, että valtuutetuista löytyy myös ihmisiä, jotka ymmärtävät, että päätöksiä ei voi tehdä puutteellisten tietojen varassa ja ottamatta huomioon kaikenikäisiä kuntalaisia ja heidän oikeuksiaan. 
Vesilahdeln kunnalla ei oikein olisi tässä tilanteessa varaa heittää vapaaehtois- ja talkootyötä, lahjoituksia ja kolmannen sektorin palveluita romukoppaan, mutta 
näin on nyt valitettavasti käymässä.

Kunnanjohtajan esitystä vastustaneet ymmärtävät tämän ja myös sen, että nyt tarvitaan kunnan kehittämistä ja laaja-alaista eri tahojen yhteistyötä!


Onko
Vetovoimainen ja viihtyisä Vesilahti 
 pian maineeltaan
Vetovoimaton ja väheksytty Vesilahti?

Siihen voit sinäkin vielä vaikuttaa!

Lempäälän-Vesilahden Sanomat:

Onkemäen koulua esitetään lakkautettavaksi


    Aamulehti 14.5.2014






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti