Sivut

perjantai 2. toukokuuta 2014

Mitä esittelijä esittää?

Jäin miettimään tuota valtuutettujen saaman tiedon  määrää. On totta, että Vesilahden kunnan tuottama tietomäärä tässä asiasssa on hämmästyttävän vähäinen ja suppea.

Ilmeisesti liian vähällä tietomäärällä olevien mielestä Pro Onkemäen tuottama tieto on jotenkin vähempiarvoista ja epäpätevää eikä se ole sitä tietoa, mitä he kaipaavat? 


Voin omasta ja muiden aktiivien puolesta sanoa, että

meistä tuntuu, että meitä aliarvioidaan ja pidetään suorastaan tyhminä jos sanotaan, että tietoa ei ole tarpeeksi saatavilla. Ei tämä kunta niin pyöri, että vain virkamiehet ja luottamushenkilöt pystyvät tuottamaan asiallista ja puolueetonta tietoa.


Voit miettiä, että oletko nyt saanut enemmän tietoa ja taustamateriaalia Vesilahden kunnan vai Pro Onkemäen kautta?


Jos olet lukenut läpi blogi-kotisivumme, kaikki kannanottomme yms. ja seurannut aktiivisesti Pro Onkemärn koulu faceryhmää, niin onko sinulla tunne, että olet saanut liian vähän tietoa?  

Millaista tietoa kaipaisit lisää tältä suunnalta?


Jos olet vain kunnan antaman tietomäärän varassa, niin onko sinulla tunne, että olet saanut liian vähän tietoa?

Millaista tietoa kaipaisit lisää Vesilahden kunnan suunnalta?


Jos olet sekä Vesilahden kunnan että Pro Onkemäen jakaman tiedon varassa, niin onko sinulla tunne, että olet saanut liian vähän tietoa. Millaista tietoa kaipaisit lisää?


Toivottavasti kunnanvaltuutetut nyt lopettaisivat vaitonaisiutensa ja uskaltaisivat sanoa ääneen, että mitä tietoa he kaipaavat Vesilahden kunnan taholta! Heillä on oikeus vaatia lisäselvityksiä, laskelmia ja taustatietoja Onkemäen koulun asiassa. Ei ole kenenkään etu, että puolivalmiita asioita viedään päätettäväksi. Demokratiaan kuuluu keskustelu asioiden valmisteluvaiheessa ennen päätöksentekoa!

.

Kai virkamiehillä ja esittelijöilläkin on vallan lisäksi suuri vastuu siitä, että esittelevät vain hyvin ja monipuolisesti valmisteltuja esityksiä? Kiire ei voi olla peruste huonolle valmistelulle. Onko näihin virkamiesten tekemiin esityksiin muuten jotain ohjeistusta siitä, että huonosti valmisteluja asioita ei saa viedä päätettäväksi?


Jos nyt on todettu valtuutettujenkin taholta, että selvitykset ovat puutteelliset ja toisaalla on luvattu ottaa huomioon kuntalaisten ja Pro Onkemäki-liikkeen aktiivisuus asiassa, niin mielenkiinnolla seuraamme, että millaisen esityksen Vesilahden kunnanjohtaja Erkki Paloniemi Onkemäen koulun suhteen tekee. 


Miltä veikkaat, että millaisen esityksen Onkemäen koulusta kunnanjohtaja Erkki Paloniemi tekee Kunnanhallituksen kokoukseen 12.5.2014?






.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti